Broccolirisotto med ostcreme, mjölkfri vegan

Jag förespråkar, framförallt på vardagarna, rätter som går snabbt och är lätta att laga. Detta är en sån rätt, enkelt och gott!

Ingredienser:
3 dl ris
5 dl grönsaksbuljong
400 g broccoli
2 purjolökar
smör till stekning
ca 20 svarta oliver
örtsalt
svartpeppar
ca 1,5 – 2 dl cashewnötter

Ostcreme:
1/2 förpackning sour supreme/iFraiche eller motsvarande
1 dl riven (mjölkfri) ost

Koka riset i buljongen. Dela broccolibucketterna i mindre bitar och skiva purjolöken. Fräs detta i smör i ca 5 minuter. Dela oliverna i halvor och rör ner dem. Krydda och rör sedan ner riset och cashewnötterna. Spara några att toppa med.

Servera risotton med ostcremen som du gör enkelt genom att bara röra ihop sour supreme med den rivna osten.

Jag har från början utgått från det här receptet.

6 kommentarer på “Broccolirisotto med ostcreme, mjölkfri vegan

  1. Pingback: Veckomeny 28 augusti | Vego Eco

  2. Pingback: Veckomeny 18 december | Vego Eco

  3. Pingback: Veckomeny 4 mars | Vego Eco

Lämna ett svar

Upptäck mer från Vego Eco

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa