Tofubiffar Rosso

Världens enklaste att göra och väldigt gott!

Ingredienser, ca 10 st:
2 förpackningar Tofu Rosso
1 gul lök
1 msk linfrökross
salt och peppar
ca 1 dl potatismjöl

Mosa ner tofun i en bunke. Riv löken eller hacka den fint och blanda ner den, linfrökross och kryddor. Rör runt och tillsätt potatismjöl, lagom mängd för att det ska hålla ihop när man formar dem till biffar. Stek dem i smör på medelhög till hög värme på båda sidor tills de får fin färg. Tillsätt kryddor efter egen smak, även vitlök funkar såklart fint att ha i.

Gott att ha som tillbehör till de flesta olika salladsrätter eller som vi ofta gör med olika sorters biffar, äter dem tillsammans med potatis och en god sås. Tofubiffar Rosso Vego Eco

4 kommentarer på “Tofubiffar Rosso

  1. Pingback: Veckomeny 14 augusti | Vego Eco

  2. Pingback: Veckomeny 6 november | Vego Eco

  3. Pingback: Veckomeny 30 april | Vego Eco

  4. Pingback: Veckomeny 21 januari | Vego Eco

Lämna ett svar

Upptäck mer från Vego Eco

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa