Laga vegansk kebabmiddag

En tallrik sedd uppifrån med kebab, pommes, isbergssallat och i mitten en vit sås

Att kunna erbjuda en måltid som alla kan ta del av är förstås roligare än det motsatta. Veganska alternativ till klassiska kötträtter kan då vara ett bra sätt att inkludera fler vid måltiden.

Kebab är en sådan rätt, många gillar det och tillbehören är ju från början oftast veganska. Sallad, sås och pommes är nog vad de flesta föredrar men även pitabröd är en favorit. För att göra det mer inkluderande laddar du bara upp med detta, sedan steker du kebab. Prova dig fram för att hitta din favorit, de är lite olika i smak.

Ingredienser:
valfri sort kebab
isbergssallad
gul lök
tomater
pommes frites
vitlökssås, recept hittar du här

Utbud av vegansk kebab:

Har jag missat någon sort? Tipsa gärna i så fall så kompletterar jag listan.

Tallrik med kebab och en glasburk med vit sås dekorerad med en limeskiva

Foto: Wheaty

SparaSpara

10 kommentarer på “Laga vegansk kebabmiddag

  1. Pingback: Veckomeny 21 augusti | Vego Eco

  2. Pingback: Veckomeny 25 september | Vego Eco

  3. Pingback: Veckomeny 5 november | Vego Eco

  4. Pingback: Veckomeny 23 augusti | Vego Eco

  5. Pingback: Veckomeny 11 januari | Vego Eco

  6. Pingback: Veckomeny 15 februari | Vego Eco

  7. Pingback: Veckomeny 13 september | Vego Eco

  8. Pingback: Veckomeny 31 januari | Vego Eco

  9. Pingback: Veckomeny 25 april | Vego Eco

  10. Pingback: Veckomeny 26 september | Vego Eco

Lämna ett svar

Upptäck mer från Vego Eco

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa