God att göra även med sommarpotatis.
Ingredienser:
10 potatisar
4 morötter
smör (mjölkfritt) eller olja att steka i
1 knippe salladslök
4 st saltgurkor
2 1/2 dl havregrädde
rivet skal av 1 citron
0,5 dl hackad persilja
salt och svartpeppar
Skala potatis och morötter och stek i smör/olja i en stor stekpanna tills de börjar bli mjuka. Skölj och hacka under tiden salladslöken och dela saltgurkan i mindre bitar.
Tillsätt lök och gurka i pytten och låt fräsa med någon minut. Rör sedan i grädden och låt koka i cirka 5 minuter. Smaksätt med citron och persilja, salta och peppra efter smak.
Pingback: Veckomeny 26 juni | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 11 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 19 februari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 9 april | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 5 november | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 25 mars | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 31 augusti | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 18 januari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 4 oktober | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 6 december | Vego Eco