Om Vego Eco

Välkommen till Vego Eco! Här får du inspiration och tips för att äta och leva på ett mer hållbart och hälsosamt sätt.

Här blandas recept med ekologiska tips och annat miljö- och djurrelaterat. Det finns många både små och stora saker som är lätta att ändra på för att göra vårt liv några snäpp vänligare mot vår planet.

Det bjuds på recept som ofta är anpassade efter barns munnar och i regel lättlagade. Många undrar över frågor kring vegetarisk kost till barn vilket det finns en del tips kring här. Stöd och pepp likaså, välkomna att höra av er om ni har funderingar som ni inte hittar svaren på här.

Följ för mer inspiration

Följ gärna Vego Eco på sociala medier för ytterligare information, tips och pepp:
Twitter
Facebook
Instagram

Produkter

Recensioner, tips och tester av produkter på Vego Eco är skrivna helt utifrån personlig uppfattning, baserat på den kvalité jag anser att de har. Inläggen är alltså inte köpta, leverantörer skickar dock produktprover ibland och det anges då i inläggen. De recenseras i vissa fall och då på samma vis som till exempel böcker eller filmer.

Föreläsningar och samarbete

Jag som skriver här heter Anna Velander Gisslén och är en engagemangsdriven kommunikatör och projektledare. Med passion för att inspirera till positiv förändring arbetar jag med uppdrag som bidrar till större inkludering för alla, som inspirerar till att leva mer hållbart.

Därför är det glädjande att Vego Eco nyligen utnämnts till en av Sveriges främsta inspirationskällor inom vegetarisk kost. Listas även som nummer fyra av Sveriges främsta influencers inom veganismrelaterade ämnen av Traackr Influencer Marketing Platform.

Med lång erfarenhet av kultur- och miljörelaterade uppdrag ger jag inspirationsföreläsningar och tar uppdrag som projektledning, publicity och event. Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att samarbeta, skriv en kommentar nedan eller maila på hej @ vegoeco . se (utan mellanslag).

Annonser

One Comment on “Om Vego Eco

  1. Apropå miljön;

    Oktober 2015 – ”MÄNSKLIGHETENS FRAMTID HÄNGER PÅ KORNA”: …och vi behöver först skämmas, sedan be dem om ursäkt och lova bättre respekt för vårt 8000 år gamla samarbetsavtal”, skriver Jörgen Andersson.

    När kor och andra betesdjur får uttrycka sig naturligt, samspela med gräs, svampar och mikrober som miljoner år av evolution lärt dem, då pumpas koldioxid från atmosfären ner i matjorden som därmed blir mer mullrik och bördig för varje år som går.

    Utan betande djur bryts det här samspelet och mullhalten sjunker.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: