Pasta med svamp ovanpå i en rektangulär vit form, till höger texten Veckomeny

Veckomeny

Varför ha en veckomeny? En del gillar att spontant handla på vägen hem och slänga ihop det en är sugen på. Andra tycker det är en mardröm. Många tycker dock att det är bekvämt att ha en lista att gå efter.

Oavsett vad du föredrar så är fördelarna med en lista flera. Du vet att du har allt hemma till flera olika middagsalternativ så valmöjligheten finns kvar, samtidigt slipper du stressa till affären otaliga gånger per vecka.

Minskat matsvinn

Detta i sin tur gör att matsvinnet minskar. När du handlar det du vet att du behöver, inte spontanhandar saker du kanske inte lagar till när du väl kommer hem, blir risken för att mat ligger och blir gammal minimal. Du spar således både tid, pengar och din klimatpåverkan blir mindre.

Ny middagslista varje söndag

Varje söndag publiceras en ny veckomeny med rätter som är lättlagade för att fungera i vardagen. Rätterna består av en blandning av måltider för att vara en bra variation av ingredienser och smaker.

Du hittar alla veckomenyer här

Klicka här för att komma till flödet av veckomenyerna, prenumerera gärna för att få alla menyer.

Vill du ha ett meddelande när det finns en ny meny?

Fyll in din epostadress nedan så kommer du att få ett meddelande när det finns en uppdatering. Det kommer endast att skickas epost med info om nya inlägg på Vego Eco. Du kan enkelt avbeställa brevet om du ångrar dig.

%d