Recept grekiska bönor, mjölkfri vegan

En oförskämt enkel rätt att laga!

Ingredienser:
2 burkar stora vita bönor
1 ask coctailtomater
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 förpackning marinerad tofu, ca 270 g beroende på fabrikat
salt och peppar
ca 2,5 msk citronsaft
3 msk olivolja
0,75 dl vatten
ca 1 msk persilja

Sätt ugnen på 200°C. Skölj bönorna och tomaterna. Strimla lök och vitlök. Blanda bönor, tomater och lök i en smord form. Smula över tofun och krydda med salt och peppar.
Blanda citronsaft, olivolja, vatten och persilja och häll över och ställ sedan in i ugnen ca 20 – 25 minuter.
Servera med tex ris, quinoa eller couscous till.

Grekiska bönor vegan

5 kommentarer på “Recept grekiska bönor, mjölkfri vegan

  1. Pingback: Veckomeny 17 juli | Vego Eco

  2. Pingback: Veckomeny 28 augusti | Vego Eco

  3. Pingback: Veckomeny 29 januari | Vego Eco

  4. Pingback: Veckomeny 10 september | Vego Eco

  5. Pingback: Veckomeny 30 november | Vego Eco

Lämna ett svar

Upptäck mer från Vego Eco

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa