Facit från Vegoforum

Igår var det dags för Vegoforum och vi åkte dit hela familjen. Inte idealiskt förstås, det resulterade i att jag inte kunde gå på någon av alla intressanta seminarier men med en fullbokad dag var detta det enda sättet. Ett litet besök eller inget alls. Och då blev såklart valet ett litet besök.

Tyvärr var det så att den yngsta hade alldeles galet mycket myror i brallan så det blev rörigare än vad det brukar bli när vi drar fram… Mest behållning fick nog dottern som slog till på ett par superfina ballerinaskor från Green laces. Vi tänkte även köpa baksetskor till hela gänget men lyckades på något sätt träffa in just de storlekar som inte fanns. Men vi får ge oss lite till tåls tills de kommer in, det är ju ändå inte läge för såna skor ännu för barnen.

Nina från nämnda Green Laces informerade mig även om gruppen Vegoparents som jag inte kände till sedan tidigare. Fattar inte hur jag lyckats missa det! Det är ett nätverk av föräldrar med erfarnehet av en helt vegetarisk kost från hela Sverige. Att barn klarar sig utmärkt på vegkost råder det (för mig) ingen tvekan om men detta är ju superbra för de som känner sig osäkra (jag var verkligen det när jag fick första barnet!) eller bara nyfikna på mer info. Och tips, idéer och erfarenhet kan man väl aldrig få för mycket av.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: