Recept:
ca 600 gram inlagda rödbetor
1 dl (äggfri) majonäs
1/2 burk iFraiche eller sour supreme
1 msk senap
salt och svartpeppar
2 st äpplen
1 röd lök
Låt rödbetorna rinna av ordentligt under tiden du förbereder resten.
Rör ihop majonäs, iFraiche/sour supreme, senap och smaka av med kryddor. Skala och tärna äpplena, hacka löken och rör ner i såsen.
Dela rödbetorna i mindre bidar och rör ner dem också i blandningen. Rör runt ordentligt, ställ sedan svalt några timmar innan servering så att smak och färg hinner dra till sig ordentligt.
Denna ska jag testa i år 🙂 Tack!
Pingback: Dags för midsommarmat | Vego Eco
Pingback: Vegetarisk påskmat | Vego Eco
Pingback: Snart jul igen | Vego Eco
Pingback: Vegetariska julrecept | Vego Eco
Pingback: Vegan/Vegetarian christmas foods! – Limerblogg
Pingback: Veckomeny 29 mars | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 11 april | Vego Eco