Rödbetssallad, ägg- & mjölkfri

Rödbetssallad är ett måste vid jul (och vid påsk kanske?). Det är oerhört gott och inte särskilt svårt att göra heller.

Recept: 
ca 600 gram inlagda rödbetor
1 dl (äggfri) majonäs
1/2 burk iFraiche eller sour supreme
1 msk senap
salt och svartpeppar
2 st äpplen
1 röd lök

Låt rödbetorna rinna av ordentligt under tiden du förbereder resten.

Rör ihop majonäs, iFraiche/sour supreme, senap och smaka av med kryddor. Skala och tärna äpplena, hacka löken och rör ner i såsen.

Dela rödbetorna i mindre bidar och rör ner dem också i blandningen. Rör runt ordentligt, ställ sedan svalt några timmar innan servering så att smak och färg hinner dra till sig ordentligt.

Recept vegansk rödbetssallad

Annonser

5 Comments on “Rödbetssallad, ägg- & mjölkfri

  1. Pingback: Dags för midsommarmat | Vego Eco

  2. Pingback: Vegetarisk påskmat | Vego Eco

  3. Pingback: Snart jul igen | Vego Eco

  4. Pingback: Vegetariska julrecept | Vego Eco

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: