Vinnare i Anammas recepttävling

Som jag har berättat om tidigare så har Anamma uppmanat folk att bjuda köttätare på middag genom att man delar med sig av ett vegetariskt recept. Jag deltog i tävlingen – efter omröstning här hemma – med rotsakssoppa med färs. Eller Ninas soppa som vi oftast kallar den då det var en bekant till oss som gjorde denna, men då med kött och lite andra ingredienser, men den fick fungera som inspiration till vårt recept. 

Nu är tävlingen avgjord och jag har vunnit!!! Jag är galet glad. Matkontot är onekligen en stor del av månadens utgifter trots att vi försöker handla välplanerat och genomtänkt så detta är underbart. Ska också bli roligt att testa Anammas produkter. 

Så nu blir vi 50 kilo mat rikare i den här familjen. De har ett gäng olika olika produkter, varav färs, falafel och puckar är helt vegetariska, övriga produkter innehåller ägg. Färs går det åt mycket av så det var trevligt att den var äggfri. En dröm hade varit att även korv och burgare var det, men man kan ju inte få allt här i världen. 

Så stort tack till alla er som röstade på min rätt och därmed gjorde att den blev en av de 10 rätter som juryn tog sig an. Och tack till Anamma och juryn för vinsten! Grattis också till Freja Nilsen och Walter Ulf Pizzi som kammade hem de andra två prisplatserna. 

8 kommentarer på “Vinnare i Anammas recepttävling

  1. Stort tack Helena! Verkligen glad över den här vinsten, tack för din röst. Ska bli kul att testa nya produkter och färs är något som går i mängder här så det är också toppen. 🙂

  2. Pingback: Färslåda med rotsaker | Vego Eco

  3. Pingback: Matleverans från Anamma | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: