Vegovision

På lördag öppnar portarna till Vegovision som äger rum för femte gången och i år förväntas besöksrekord. Mässan gästas dessutom av en internationell föreläsare, den finländska djurrätssorkanisationen Animalias ordförande håller en föreläsning om pälsindustrin i Finland. 


På sedvanligt vis får man ta del av en massa utställare med smakprover på vegetariska produkter, möjlighet till kunskap inom vegomatlagning och näringslära. 

Så missa inte detta härliga vegotillfälle alla ni som kan ta er till Umeå på lördag. På Vegovisions hemsida finns all info du behöver om utställare, öppettider, föreläsare mm. 

Befinner man sig mer söderut så får man hålla sig till våren då Göteborg har sitt eget Vegovision den 12 april. Och däremellan har vi Vegoforum i Stockholm den 22 februari. Härligt med dessa vegosatsningar, förhoppningsvis får fler inspiration och kunskap för att gå över till en mer grön livsstil. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: