Veckomeny 19 juni

Potatissallad i glasskål, garnerad med färsk dill

Här kommer Vego Ecos första veckomeny. Varje söndag framöver kommer det att publiceras en ny lista med en blandning av rätter för kommande vecka.

Varför ha en veckomeny? Fördelarna med en lista är flera, du vet att du har allt hemma till flera olika middagsalternativ så valmöjligheten finns kvar, samtidigt slipper du stressa till affären otaliga gånger per vecka. Risken för matsvinn minskas också när du planerar kommande middagar.

Måndag: vårrullar och ris
Tisdag: vegetarisk wrap
Onsdag: pastasallad med kidneybönor och tofu
Torsdag: couscous med grönsaker och spett
Fredag: midsommarmat, läs gärna mer här. Bjud på potatissallad, vegetarisk sill, bröd med örter, gubbröragoda såser, grilla korv och vegobullar.
Lördag: Karibiska veganburgare med pommes
Söndag: bönlasagne

Smaklig måltid!

Lämna ett svar

Upptäck mer från Vego Eco

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa