Uppdaterad pepparkaksglass – säg välkommen till veganska Pepparkaka & Choklad

En orange glassbägare från 3 Vänner med Pepparkaka & Choklad

Det är fortfarande höst, men redan nu överraskar 3 Vänner oss med en härlig vinternyhet – den uppgraderade veganska Pepparkaka & Choklad-glassen.

Den nya glassen är en “krämig och underbar pepparkaksglass proppfylld med pepparkaksdeg, krispig pepparkaka och hemmagjord kolasås, samt nu även chokladbitar.” Nån som kan motstå? 

Den uppdaterade pepparkaksglassen, som är den fjärde smaken i 3 Vänners pepparkaksfamilj, utlovas vara en smaksensation med en bas av cashew- och mandelgrädde, allt för en extra lyxig smakupplevelse.

Historiken för den här vinterglassen är att den har utökats från den klassiska burken till strut och en veganburk, och nu har receptet förbättrats ytterligare. Sannolikt får de medhåll om att det är en förbättring. Uppdateringen baseras på feedback från dedikerade pepparkaksglass-fans som har önskat chokladbitar i glassen, och deras önskan har nu gått i uppfyllelse.

Bitar av pepparkakor, choklad och en kula av glassen Pepparkaka & Choklad från 3 Vänner

Pepparkaksglassen finns redan nu i butik för den som inte kan hålla sig till jul och säljs i 500 ml glassburk på Ica, Coop och Hemköp till priset 59,95 kronor.

Personligen tillhör jag dem som älskar kolaglass och den kategorin av personer som knappt kan baka några pepparkakor då degen har en tendens att bli uppäten… Tidigare års pepparkaksutgåvor har varit riktiga favoriter så jag ser verkligen fram emot att smaka denna nya uppgraderade variant.

För alla er andra glassdiggare som längtar efter peppriga smaker får också se till att hugga in på denna. Det går ju bra med dessa smaker även under hösten för oss som inte kan hålla oss till vinter och juletid.

Lämna ett svar

%d