Miljövänliga och veganska städprodukter

Plastflaskor på rad på en bänk med texten REN LOGIK på

Nu blir det lättare att få tag på miljövänliga produkter för att hålla rent hemma. Produkterna av märket Ren logik är märkta ”Bra Miljöval” och har fått utökad distribution.

Ren logik är ett svensktillverkat märke och startade 2017, nu expanderar de och under våren 2019 utökas sortimentet med nya produkter. Sortimentet består av ett livsstilssortiment med hållbara tvätt- och städprodukter som tar hänsyn till miljö och människa. Produkterna är veganska och innehåller inga färgämnen. De är förpackade i flaskor av bioplast.

Med den breddade distributionen kan nu dessa mer miljövänliga tvätt- och städprodukter på Åhlens, Happy Homes, Hemtex e -handel, i ett flertal av apotekskedjornas e-handlar samt i vissa utvalda butiker inom dagligvaruhandel samt på mathem.se och mat.se.

Precis som med kost så är det ju inte lätt att göra bra val om det är besvärligt att få tag på. Men nu när hållbara produkter får större utrymme blir det lättare, det är en trevlig utveckling som jag hoppas kommer att fortsätta.

Plastflaskor i en korg med texten REN LOGIK

2 kommentarer på “Miljövänliga och veganska städprodukter

  1. Härligt när hållbara produkter får ökat utrymme.
    Bör ju leda till att fler väljer dem vilket ju är bra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: