Pizzautbudet ökar! Så härligt med vegonyheter, nu är det Anamma som bidrar till utbudet för att stilla pizzatreden med flera nyheter.
Anamma lanserar fyra pizzor i två varianter, måltidspizzor och minipizzor. Båda kommer i två olika utföranden. Måtlidspizzorna finns som VegoCapricciosa och VegoMexicana med stenugnsbakad surdegsbotten. Minipizzorna VegoVesuvio och VegoTexMex med stenugnsbakad panpizza-botten.
Största nyheten gällande ingredienserna är att VegoVesuvio har en ny vegansk skinka utvecklad av Anamma.

Verkligen välkommet med enkla veganska lösningar när tid eller ork tryter. Ser fram emot att smaka dessa!
Är dom glutenfria?
Hej Lillemor!
Nej, tyvärr inte men det är många som efterfrågar så vi får hoppas på att det också kommer snart.
Låter bra, men isf tycker jag INTE de ska vara med glutenfri/ren havre, för de är ju lite gluten i de..
Förstår det, vi får hoppas att de kommer med en bra lösning framöver. 🙂