Ben & Jerry’s Sundaes med vispad glass

Förpackning Ben & Jerry’s Berry Revolutionary Sundae

Glassäsongen har inte kommit igång riktigt ännu men det hindrar inte Ben & Jerry’s från att lansera lockande nyheter, och en vegansk smak blir det tack och lov.

Tidigare i år suktade Ben & Jerry’s med den härliga nyheten att de utökar sitt sortiment med fler smaker, varav två av dem är veganska. Med detta så uppgår deras utbud till 20 stycken produkter vilket innebär att det mjölkfria utgör 40 procent av sortimentet.

Fantastiskt! Men dessa siffror gäller tyvärr inte för Sveriges utbud, här ligger vi något efter men nu kommer i alla fall en ny smak för oss nordbor att hugga in på. Nyheterna som lanseras här är Ben & Jerry’s Sundaes med en ny topping, mjukt vispad glass. Låter ljuvligt!

En av nyheterna är Oh My! Banoffee Pie! Sundae som jag hoppades skulle vara den veganska. Jag saknar en av de första smakerna som kom, Chunky Monkey, väldigt mycket. För er som missade den var det en bananglass med chokladbitar och valnötter. Den var himmelskt god! Men så var det inte nu, den veganska nyheten är istället baserad på hallon; Berry Revolutionary Sundae.

Förpackning Ben & Jerry’s Berry Revolutionary Sundae i genomskärning
Ben & Jerry’s veganska Berry Revolutionary Sundae

Berry Revolutionary Sundae är en mjölkfri hallonglass med swirls av chokladkakor och bitar av chokladsandwich kakor och toppad med mjukt vispad glass, chokladfudgesås och chokladbitar. Låter också galet gott! 

Ser fram emot att få smaka denna! Ska finnas i butik men inte sett till den ännu, hoppas den dyker upp snart.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: