Bada med Boob!

Jag har alltid (nåja, sen jag fick barn förstås) varit ett gigantiskt fan av Boob. Under tiden jag ammar använder jag enbart deras kläder. Kan tyckas tråkigt i längden men de tar hela tiden tar fram nya fina plagg så blir det inte det. Tvärtom så har de massor med plagg jag önskar att jag kunde fylla på med… Och oavsett så väger smidigheten men amningen tyngst för mig.

Det jag vill tipsa om nu är att jag tror att de har överträffat sig själva denna gång. Fick precis info om att de nu har kommit med en baddräkt med deras perfekta amningsöppning. Kan såklart inte uttala mig om hur bra den är, men håller den samma kvalité som Boob i övrigt måste den vara super.


Synd bara att priserna på Boobs kläder ligger i högsta laget för en föräldraledig. Och det är man ju oftast när man ammar…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: