Ett par tips i samband med bloggkärleksveckan

Såg en länk som tipsade om att det är bloggkärleksveckan denna vecka. Tyckte det lät väldigt trevligt. Enligt Magnus Bråth som startat detta så är tanken med bloggkärleksveckan att man ska blogga om en bloggare som man tycker förtjänar mer uppmärksamhet, någon man gillar. Det är ju i sig trevligt, men det jag först tänkte på gällande att visa mer kärlek var ur rent vänskapligt antimobbing-perspektiv, hur man är mot varandra. Tyvärr förekommer det ju så mycket elakheter och mobbning på nätet och jag bara fasar för tiden mina barn har framför sig. Man hör ju dessvärre så mycket hemska saker att man blir riktigt, riktigt rädd. Men orolig kommer man ju alltid vara som förälder…

Men då till ett par tips. Eftersom jag är föräldraledig nu så är det inte lika mycket fokus på media som det är annars och tänkte därför tipsa om ett par sidor som berör mitt lilla intresse för bakning. Dels den underbara bloggen flickan & kakorna som bakar helt fantastiska saker! Det är ju på en helt annan nivå än vad jag befinner mig på och min man är rejält trött på mina suckar över hur underbara saker hon lyckas åstadkomma. Dit kommer jag aldrig… Men njuta av hennes kan man ju.

En annan, som också är bakinriktad är Kakboken som dels gjort en avknoppare med renodlade Kakboken som handlar helt om en bokserie som alla bör köpa. Vintage-bloggen handlar fortfarande en del om bakning men även andra trevliga tips och fina bilder.

Läs, njut och baka! 😉

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fvegoeco.blogspot.com%2F2011%2F05%2Fett-par-tips-i-samband-med.html&send=true&layout=standard&width=450&show_faces=true&action=like&colorscheme=light&font&height=80

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: