Var är producenterna och regissörerna?

I ett inlägg tidigare i veckan nämnde jag bloggkärleksveckan och tipsade då om ett par bloggar. Funderade efter det på det omvända, att få tips. Jag gillar ju film och det finns ju en del att läsa. Dels följa de ledande tidningarnas bloggar och recensioner vilket jag förstås läser samt en del filmbloggar, tex film.nu och Onyanserat.

Men vart är bloggarna om arbetet bakom, om skapandet av film? Vart är de bloggande producenterna och regissörerna? Nån som har tips här tar jag gärna emot. Är det inte dags för tex Helen Ahlson, Pernilla August eller Anna Croneman mfl att dela med sig? (Nejdå, måste inte vara kvinnor. Ville dock nämna några intressanta kvinnor för att lyfta fram dem i den mansdominerade branschen. Skulle gärna ta del av tex Jan Blomgren eller Babak Najafi också).

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: