Vinn en Coco från Alpro

Har ni testat Alpros kokosnötsdryck ännu? Vi har det och gillar den skarpt i smoothies där sötman är perfekt. Alpro har gjort en animerad film med apan Coco för lanseringen av drycken: 


Apan finns även som pysselkit så att man kan sy sin egen lilla kokoskompis. Mina barn är riktiga pysselungar och bokstavligen kastade sig över detta när det kom. Det har sedan sytts och limmats och denna lilla apa har fått galet mycket kärlek och omvårdnad under sin tillkomst. 


Väl färdig fick den följa med till skolan!


Vill du också pyssla din egen Coco? Vego Eco har fått två stycken pysselkit från Alpro att lotta ut. Allt du behöver göra är att dela denna tävling (Facebook/Twitter/Instagram) så att vi sprider ordet om hur bra vegetabilisk mjölk är samt skriva en kommentar här där du berättar vilken sorts växtmjölk som är din favorit och vad du gillar med just den. Så sprid ordet och få lite mysig pysseltid på kuppen! 2 personer erhåller varsit kit och ni har fram till den 30 september på er att delta. 

Här är en video på hur du gör din Coco om ni är nyfikna, men instruktioner medföljer i kittet. Inga svårigheter alls men en vuxen behöver givetvis vara delaktig med tanke på nål och lim. Lycka till!

6 kommentarer på “Vinn en Coco från Alpro

  1. Jag gillar sojamjölk bäst, passar i allt. Helt klart min favorit!

  2. Jag brukar dricka mandelmjölk till flingorna om mornarna, bara för att det är så gott och uppfriskande istället för vanlig mjölk.

    Delat på FB (Jenny Kisk) och twitter, (@KuroPenny)
    jen.kisk@yahoo.se

  3. Jag gillar rismjölk bäst för den passar bäst i kaffe. 🙂 Har delat, håller tummarna nu!

  4. Tack för att du tipsade om tävlingen! Självklart vill vi vinna en Coco:-). Min favorit är mandelmjölken (osötade) eller kokos-rismjölken – så himla bra med alternativ som passar hela vår allergiska krångelveganfamilj:-). Kram Josefine som har delat på FB.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: