Slut på filmfestival

Så är då årets filmfestival slut. Trots, eller snarare på grund av, att jag aldrig någonsin hinner se så många filmer jag vill så känns det så trist när den är slut. Mitt facit i år blev ungefär lika skröpligt som vanligt; fem filmer. Nu får jag försöka frigöra tid hemma på kvällarna och se lite film från soffan istället. Men av nån märklig anledning hinner jag inte riktigt sätta mig och kolla på så mycket. Måste strukturera mig där tror jag.


Får trösta mig med lite festival-vatten så länge. Är inte den här flaskan som festivalen tog fram i år fin?

//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fvegoeco.blogspot.com%2F2011%2F11%2Fslut-pa-filmfestival.html&send=false&layout=standard&width=450&show_faces=true&action=like&colorscheme=light&font&height=80

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: