Innehållande nötkräm

Fotograf/UNICEF


Nu är alla julklappar utdelade men många flänger runt för att fynda när det är mellandagsrea. Tyvärr vet vi ju att det finns en hel del annat som kan behöva några kronor. Innan jul tipsade jag om några av dessa saker man kan ge som julklapp för att bidra, något som såklart är aktuellt även nu efter jul. Utöver dessa specifika saker så pågår även en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.


Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.


Här kan du läsa om flera sätt att bidra, vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv kan du göra det här. Det kan man ju alltid göra, jul eller ej.//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fvegoeco.blogspot.com%2F2011%2F12%2Finnehallande-notkram.html&send=false&layout=standard&width=450&show_faces=true&action=like&colorscheme=light&font&height=80

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: