Att printa eller inte printa

Jag förespråkar att man ska spara på resurserna så mycket som möjligt och inte slösa på varken det ena eller det andra. Tror att man t.ex. skulle kunna printa mycket mindre än vad som görs idag. På jobbet ser jag otaliga utskrifter passera förbi, många helt i onödan som bara är slöseri. Tyvärr.

 
Så nu när jag installerat en liten print-knapp här på min blogg kanske man kan undra vad jag håller på med. Men efter att ha varit på väg att spilla soppa, kokande vatten och för att inte tala om allt mjöl som yr ut över datorn när jag bakar så tänkte jag såhär: att printa några papper då och då (på båda sidor!) är ju mer miljövänligt än att behöva köpa ny dator i tid och otid för att den blir spilld på hela tiden och går sönder.
 
Om fler känner som jag och vill ha med sig recept till spisen härifrån så finns nu en liten knapp som underlättar detta.
 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: