Glad Påsk med nyplanterat gräs och cupcakes

Dagens påskfika blev cupcakes med gul frosting. En väääldigt söt sådan får jag lov att tillstå. Jag bakade muffins på det här receptet från flickan & kakorna.

Frostingen hittade jag på samma ställe, använde detta som jag färgade gult och hade lite mer cream cheese i än vad som nämns där, då den annars blev för hård för min usla (så kallade) sprits. Och som sagt, det blev rejält sött. Till och med mina sockerälskande barn tyckte det.

Men lite gult lyser ju upp ändå. Kan väl behövas när det snarare ser ut som 6 december ute istället för 6 april.

Yngsta sonen har planterat lite gräs, vaktas av hans egengjorda lilla kyckling.

Glad Påsk!

2 kommentarer på “Glad Påsk med nyplanterat gräs och cupcakes

  1. Vilken pigg och färgglad påskfika!Jag gillar också frosting/topping som inte är alltför söt. Numera använder jag gärna bara vispgrädde som jag vispar upp och rör ner smält vit choklad i, om jag inte testar nya recept. Ständig jakt efter bästa recepten 🙂

  2. Pingback: Påskmuffins med choklad | Vego Eco

Lämna ett svar

%d