Brevväxlandet fortsätter

Jag har som jag nämnde för nån dag sedan fått svar på mitt brev jag skickade med anledning av skolans Arla-besök. Svaret jag fick var så ynkligt att jag faktiskt blev mållös och inte kom mig för att svara.

Självfallet måste jag göra det, men måste ärligt säga att jag börjar sina på kraft och det blev inget vältaligt och inspirerande. Endast några rader:

Hej,

Tack för ditt svar och ursäkta mitt sena. Blev mållös faktiskt, det är därför som jag inte kom mig för mig att svara direkt.

Såklart är det så att skolorna ska ta ansvar för detta. Men då det handlar om en utbredd aktivitet som pågått i många år, påhejat av ett kommersiellt vinstdrivande företag vars besök resulterar i en snedvriden och till Arlas fördel inriktad undervisning ville jag lyfta frågan högre än ”bara” till skolans rektor. Självfallet har jag kontaktat vår rektor, men jag kan knappast kontakta alla rektorer på alla skolor, eller hur? Och det är där ni kommer in. Ni borde vara intresserade av att undervisningen sker på ett opartiskt och korrekt sätt kan man tycka. Kanske inte?

Förväntade mig inget storartat ifrån er, men detta svar var i klenaste laget. Men jag antar att jag får hålla tillgodo med det lilla.

Hälsningar,
Anna.

En kommentar på “Brevväxlandet fortsätter

  1. Pingback: Sammanfattning angående skolans Arlabesök | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: