Sommar i vackra Stockholm

Oftast brukar vi åka ut med båten om det är fint eller åka till någon park om vi mot förmodan skulle vara trötta på det. Men idag har vi faktiskt tillbringat vår dag i stan. Barnen har ju otaliga gånger sett sightsingbåtarna och ville gärna åka. Så det fick bli en av dagens mål.

Lunch intogs på Hermans, ett av mina favoritställen. Det är så himla skönt att gå till en restaurang där man inte behöver oroa sig för ingredienser och som dessutom bjuder på en så fantastisk miljö. Verkligen inte dumt, inte många slår den. Lite väl bra för barnen kanske då de koncentrerade sig mest på vad som pågick på Grönan istället för sin mat…

Lite vila efter maten.

Tillhål på vägen till från Fjällgatan, längs Katarinavägen. Väldigt roligt enligt somliga. 😉

Lite bus i Kungsträdgården blev det också, de största passade på att testa Fun jump. Den lilla hade kunnat hon också, minimivikt var inte mer än 9 kilo, men vi lät henne titta på vilket hon tack och lov fann sig i. Men de andra flög högt, galet roligt såg det ut!

Stadsmiljö är kanske inte så somrigt men vi hade ändå en jättetrevlig dag. Och så vackert som Stockholm är så kan man väl inte klaga.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: