Makaronisallad med kidneybönor och tofu

Enkel och god sallad för lata sommardagar!

 
Ingredienser, 6 pers
5 d dl makaroner (eller annan pasta, just makaroner är barnens favorit här hemma)
olivolja
balsamico
salt och svartpeppar
plocksallad
kidneybönor
1 ask coctailtomater
1 grön paprika
3 st avokado
ca 300 g marinerad tofu
cashewnötter
färsk basilika
flingsalt
 
Koka makaronerna enligt anvisning på paketet. Häll på olja, balsamico och kryddor efter smak.
Skölj bönorna och sallad och låt rinna av. Skölj och dela tomaterna, hacka paprikan i mindre bitar. Kärna ur och skiva avokadona. Blanda allt detta i en skål tillsammans med makaronerna.
Tärna tofun och stek i olja och lägg detta på salladen när den svalnat något.
 
Servera salladen med cashewnötter, färsk basilika, flingsalt och ett gott bröd.
 

3 Comments on “Makaronisallad med kidneybönor och tofu

  1. Pingback: Än är det sommar! Picknick för hela slanten | Vego Eco

  2. Pingback: Veckomeny 19 juni | Vego Eco

  3. Pingback: Veckomeny 28 augusti | Vego Eco

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: