Kan man få locka med ett hotellrum i London?

Tyvärr har klantigheten nått en ny nivå och nu står vi här med ett hotellrum i London dagarna 11 – 14 oktober som vi inte kan använda. Vi kan tyvärr inte åka den helgen och hotellrummet får inte heller ombokas, däremot så får man ändra resenärer så jag tänkte helt enkelt höra med er alla om det är någon som kan tänkas vara intresserad av detta.

 
Det är ett dubbelrum, tre nätter enligt datumen ovan. Läs mer här om hotellet och rummet här och på den här kartan ser du var hotellet finns beläget.

Vi har betalat knappt 2.100 kr för denna bokning, ingen enorm summa alltså men väldigt surt att förlora de pengarna, påverkar onekligen den totala resebudgeten att behöva boka hotell två gånger istället för en. Surt sa räven.
 
Så om någon nu är intresserad av detta rum så hör av er till mig, jag skulle bli oerhört glad om bokningen kommer till nytta. Varje liten krona som vi skulle kunna få för rummet vore ett trevligt tillskott.
Jag håller tummarna! Sprid gärna vidare till de ni tror kan vara London-sugna.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: