Veggoutbudet ökar

Hurra! Igår kom det till min kännedom att två nya vegetariska ställen ska slå upp portarna. Dels är det den alldeles underbara butiken Goodstore som ska öppna en till. Även denna andra butik kommer att vara i Stockholm men en annan stad som får bättre utbud av vegetarisk kost är Västerås. Där öppnade i lördags Veggoköket som säljer vegankost och närproducerat. Härligt! 

Blir så glad av dessa nyheter, det visar verkligen att det är fler och fler som väljer att äta mer sunt och på ett sätt som gör mindre skada för djur och miljö. Hoppas att det börjar poppa upp fler sådana här guldkorn så att ännu fler får möjlighet att handla bra mat. Kommentera gärna om ni har tips på fler butiker som har bra utbud. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: