Veggoutbudet ökar

Ballonger i olika färger med snören

Hurra! Veggobutikerna ynglar av sig och gör veganmat mer lättillgänglig!

Igår kom det till min kännedom att två nya vegetariska ställen ska slå upp portarna. Dels är det den alldeles underbara butiken Goodstore som ska öppna en till butik. Även denna andra kommer att vara öppnas i Stockholm men en annan stad som får bättre utbud av vegetarisk kost är Västerås. Där öppnade i lördags Veggoköket som säljer vegankost och närproducerat. Härligt!

Blir så glad av dessa nyheter, det visar verkligen att det är fler och fler som väljer att äta mer sunt och på ett sätt som gör mindre skada för djur och miljö. Hoppas att det börjar poppa upp fler sådana här guldkorn så att ännu fler får möjlighet att handla bra mat. Kommentera gärna om ni har tips på fler butiker som har bra utbud.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: