Undersökning från Anamma

Det vegetariska företaget Anamma genomför just nu en undersökning där man vill nå er som äter vegetariskt. Det är en väldigt enkel undersökning, tar bara någon minut att svara på fem enkla frågor. Genom att göra detta så kan du påtala om du anser att det borde finnas mer vegetarisk kost i butikerna och göra din röst hörd för mat utan animalier. Som bonus är du dessutom med i Anammas utlottning av matcheckar. 

Så det är bara att gå in på den här länken för att svara på frågorna: Vegetarisk mat. Sista dagen är den 24 oktober så det är bara några dagar kvar. Men så snabbt som det går att svara så är det bara att klicka in dig nu direkt så att du får det gjort. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: