Musikvideo med viktigt budskap

Jenny Wilsson släpper nytt album och första singeln är The Future. Videon till denna är stark och med ett viktigt budskap. Den består av ett montage av industriframställd mat, sopor och protester. 

Vi påverkas av det som händer runt omkring oss, vi vet hur vårt leverne påverkar jordens förstörelse och livsmedelsindustrins obarmhärtiga hantering av djur. Videon är tänkt att bli en röst i media för att balansera upp den hopplösa känslan som ofta infinner sig med alla dåliga nyheter, men att videon ska vara en god sådan att spridas för ”alla människors gemensamma mål: en bättre värld”. 

Jenny Wilson säger själv att hon aldrig har skrivit poesi med en vassare penna, att hon inte hade något val. Stark video och starka ord. Fint om alla kan börja tänka till. Det är ju precis som hon säger, många mår dåligt över vad de ser och hör händer i vårt samhälle, men det går faktiskt att ändra. Små steg som förbättrar. Se videon och tänk efter vad du kan göra för att förbättra både miljö och samhälle. 

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: