Nytt veganpris

Just nu känns det som att det inte finns någon hejd på tävlingar och nomineringar men så länge det hjälper till att sprida information om ett hälsosammare och mer miljövänligt leverne så kan jag inte klaga. Nyligen vann ett gäng vegobloggare Matbloggpriser (fantastiskt roligt – stort grattis till er!) och det borde ju hjälpa till att få folk att öppna ögonen för hur god och bra vegetarisk mat är. 

Nu är det Pinto magasin som instiftar ett pris som ska gå till någon eller några som gjort något extra fint i veganmatsvärlden. Om man skickar in en nominering har man samtidigt chans att vinna boken Peace Food – Hur ett liv utan kött och mjölk läker kropp och själ

Boken verkar väldigt intressant, måste absolut se till att läsa den och jag ska även skicka in en nominering. Gör det ni också genom att maila till Pinto senast den 20 december. 

Lämna ett svar

%d