Vegoforum 2014

Om ni inte redan har gjort det så är det nu läge att bocka av den 22 februari i almanackan. Då är det dags för årets Vegoforum i Stockholm. 


Årets tema är vägval i och med både riksdags- och europaparlamentsval. Man undrar hur de olika politiska partierna tänker om den ökande köttkonsumtionen och dess konsekvenser. Både miljö, människor och djur blir lidande och vad ska man göra åt detta? Köttskatt, köttfria dagar eller bara upp till konsumenten? 

På årets Vegoforum vill man ge ny kunskap och erbjuda möjlighet till diskussioner om dessa val. Det kommer bli en massa föreläsningar om hälsa, miljö, djurrätt mm. Och utöver detta så kommer det förstås finnas massa fantastiska utställare. 

Schema kommer att publiceras inom kort. Vill du hålla dig uppdaterad så publiceras även nyheter löpande på Facebook

Kommentera

%d bloggare gillar detta: