Hjälp med vegetariska frågor

Sedan en tid finns vegmat.se som är en sida för alla som är intresserade av vegetarisk mat och vill hjälpa till att inspirera till ett grönare val på tallriken. Det finns recept att ta del av och de säljer även något som heter Snackbox. Det är en liten box fulladdad med kakor, chips, godis mm, allt helt vegetariskt. Det är onekligen inte helt lätt att hitta vegetariska alternativ överallt. De finns givetvis, men varierar stort vilket utbud som finns där man bor. Så detta är ju ett förträffligt sätt att få en massa godsaker levererade till sig utan att behöva bekymra sig om ingredienser eller springa runt och leta. 

Produktbild av Snackbox från vegmat.se
 
Senaste tillskottet på hemsidan är att de startat vad de kallar veghjälpen. Ett slags forum där vem som helst ska kunna ställa frågor och man kan hjälpa andra genom att ge svar där. Som nybliven veggo har man ofta många frågor, eller det dyker upp nya genom förändringar i livet som barn, allergier etc. Och det finns massor av kunskap bland folk så det är ju ett bra sätt att dela med sig av sin kompetens. 
 
Vegmat vill utvecklas och frågar nu om hjälp om vad man vill se mer av på hemsidan. Som tack har man chans att vinna en snackbox. Så vill du hjälpa dem att bli bättre är du med och tävlar här

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: