Nominera till Nordisk råds natur- og miljøpris

Fotograf: Karin Beate Nøsterud/norden.org

Nordiska rådets natur- och miljöpris delas ut till ett företag, organisation eller person som har utvecklat en produkt eller uppfinning som bidragit på ett avsevärt positivt vis för miljön eller klimatet. Det kan vara en produkt eller uppfinning eller genom andra insatser som bidragit till detta. 

Fokus för priset i år är klimatet och priset kommer att gå till någon som bidragit till en minskning, eller framtida minskning av utsläpp av växthusgaser i Norden. Det är onekligen en viktig sak att reducera våra utsläpp och nomineringen av kandidater är öppen några dagar till så detta är ett tips i sista minuten för er som känner att ni vet någon som gjort sig förtjänt av detta. I så fall kan ni nominera här för möjligheten att vinna 350 000 nok. Nominera senast på måndag den 13:e april. 

Vinnaren av priset tillkännages på prisutdelningen i Reykjavik den 27:e oktober. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: