Mässor för minskad köttkonsumtion

Vegovision i vitt med Djurens rätts logotyp under

Vegonyheterna duggar tätt i höst och snart kommer du att kunna dyka ner i ännu mer nyheter och information när höstens två stora vegohändelser går av stapeln.

I oktober och november är det återigen dags för Vegovision och Vegoforum i Stockholm så planerar du ett besök till staden kan det vara värt att försöka pricka in helgerna den 7 oktober och 4 november.

Först ut är Svensk mat- och miljöinformation som arrangerar den sjätte upplagan av Vegoforum på ABF-huset på Sveavägen. Temat för i år är ”Vego i politiken” där det går lite för långsamt när det gäller politiska åtgärder för att minska köttkonsumtionen. Samtidigt finns det regler och bidrag som stöttar animalieindustrin och hindrar utvecklingen mot en mer växtbaserad kost.

Några veckor senare, den 4 – 5 november, är det dags för Vegovision på Münchenbryggeriet. Det blir det två dagar fyllda av mat, produktinformation och även där föreläsningar. Utställarlistan gör en grymt sugen på choklad, bakverk och annat gott.

Missa inte möjligheten att upptäcka hur otroligt mycket gott det finns, även om du väljer bort animalier. Passa samtidigt på att allmänbilda dig genom att ta del av föreläsningar, du kommer säkert att vara fullmatad med både gott i magen och viktiga insikter efter besök på dessa tillställningar.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: