Veganska glass- och chokladnyheter

Chokladkakor i bruna toner med chokladrutor framför

September fortsätter att leverera veganska nyheter. Chokladälskaren får två nyheter att hugga in på, en ny glass och choklad utan vitt socker.

Det är Coop som utökar sitt glassortiment med inte bara chokladsmak, utan tre nya veganska glassar. Smakerna som kommer är vanilj, choklad-nougat och mango-hallon. Kan knappt bärga mig för att få smaka en glass med nougatsmak!

Glassen är baserad på soja och den innehåller varken mjölk, ägg eller honung. Vaniljglassen kommer i förpackning om 900 gram medan choklad-nougat och mango-hallon får nöja sig med enast 150 gramsförpackningar. Varför skulle en inte vilja ha mer än 150 gram av de smakerna tro?

Vit bägare med texten choklad & nougat i brunt

Ny superchoklad

Den nya chokladen är Zebeda Chocolate, en “superchoklad” där hela serien är helt fri från vitt socker. Sötningen består av cocosnektar och chokladen är även spetsad med superfoods. Förutom att den är vegansk är den även ekologisk och gluten- och sojafri.

Sorterna som finns i serien är Pure, en mörk choklad med en fruktig ton, Raspberry & Acai, Cocosmjölk, Quinoa samt Maca och linfrön.

Lämna ett svar

%d