Pris till innovativa Edgy Veggie To Go Cups

Två plastburkar med texten Edgy Veggie på och färger i olika mönster

Edgy Veggie är en serie av snacks, rostade gröna ärtor och veganska måltider. Rätterna To Go Cups har belönats med en andra plats i kategorin ”Most Innovative Product” på Matmässan för dess enkla veganska måltider.

Edgy Veggie To Go Cup är en enkel och näringsrik vegansk måltid gjord på naturliga ingredienser som är klar på ett ögonblick. Det enda som behövs är att tillsätta kokande vatten, röra om och vänta i fem minuter, sedan är måltiden klar.

Serien består av tre olika sorter: Chili sin Carne, Quinoa & Chickpea och Rice & Lentils.

– Vi är väldigt stolta över att få priset som näst mest innovation produkten på Free From Food Expo mässan, säger Katarina Furin, marknadsdirektör Mountainfield.

Med en så enkel produkt bör fler kunna lockas av att snabbt kunna få sig ett veganskt litet mål istället för något animaliskt eller slänga i sig godis i brist på annat. Produkterna finns hos återförsäljare som Ica, Coop och Netto.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: