Veganska Lyxshakes i hela landet

Flera olika milkshakes med texten Lyxshake vegan

Plötsligt händer det! MAX lanserade för ett år sen veganska milkshakes. Med löftet om utökad distribution om lanseringen gick bra håller de nu sitt löfte. De dubblar upp med Lyxshakes i hela landet.

Den 27 juni kommer Lyxshake Vegan att finnas på samtliga MAX restauranger i Sverige i fyra olika smaker. Och inte nog med det, det blir ännu mer vegoshakes! Milkshaken byts ut helt till en vegansk variant och lanseras under namnet Dreamshake.

Det här är helt fantastiska nyheter! Inte bara för oss veganer utan för klimatet och för att inte tala om vad det bidrar till att flytta normer kring animalier. Enligt statistik från Jordbruksverket som MAX refererar till har mjölkkonsumtionen minskat med 44 procent från 1980 och de märker av gästernas ökade efterfrågan av andra alternativ till mejeriprodukter.

– Vi ser fram emot att dubbla upp Lyxshakes och kunna erbjuda den till ännu fler gäster och på alla restauranger, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

Lagom till sommaren kommer en ny smak på Lyxshaken, Banana Split, och dessutom kommer en populär favorit tillbaka, päron.

– Det här blir verkligen en ”Summer of Shakes”! Det är otroligt kul att vi kan erbjuda våra gäster en så stor variation, både i innehåll och smak, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX. Favoritsmaken päron kommer också finnas som Lyxshake Vegan, tillsammans med Blåbär, Jordgubb och såklart Choklad.

Hurra så bra! Detta är verkligen en milstolpe, tack MAX för denna utveckling!

2 kommentarer på “Veganska Lyxshakes i hela landet

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: