Vegetariska pizzabollar för hela familjen

Förpackning med bild på grönsaksbollar på en tallrik och texten PIZZABOLLAR

Nu kommer en ny vegoprodukt som sannolikt kan hjälpa barnfamiljer till en snabb middagslösning när det behövs. Det är färdiga pizzabollar gjorda enbart på bönor och grönsaker.

Det är Ekko Gourmet som lanserar dessa pizzabollar tillagade på vita bönor med mild smak med smaksättning av majs, paprika, tomat, oregano och solrosfrön.

– Jag är ju pappa själv och vet att barn brukar gilla runda saker och pizza… Det här är ett perfekt sätt att få dem att äta grönsaker – det smakar ju pizza!, säger Ekko Gourmets innovatör Jared Christensen som har låtit en hel förskola få vara med och smaktesta dem.

Självfallet ska de även falla vuxna i smaken. Vi får väl se, ska bli kul att testa dessa om vägarna bär förbi Coop där de kommer att säljas med start under hösten.

Bollarna är både veganska och glutenfria.

4 kommentarer på “Vegetariska pizzabollar för hela familjen

 1. Hej! Jag har noterat att det inte längre skickas ut hela inlägget i RSS-flödet sen ett litet tag tillbaka. Det blir ganska jobbigt att följa då eftersom man måste klicka på varje post samt inte kan läsa offline. Skulle du kunna återställa detta?

  • Hej Johan,
   Tack för info, givetvis vill jag gärna att det ska vara enkelt att läsa. Har dock inte ändrat några inställningar. Vore bra att få lite mer info om ditt problem för att förhoppningsvis kunna lösa detta. Du får gärna maila mig på info @ vegoeco . se (utan mellanslag!) så hoppas jag vi kan fixa det.
   Hälsningar, Anna.

   • Felet ligger tydligen på min sida! Upptäckte att fler bloggar bliv klippta. Så förlåt förbesväret.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: