Veganska f*skprodukter

Panerade Quorn veganska fiskfiléer i bröd och grönsaker

Nu lanserar Quorn veganska nyheter som ska falla den fisksugne i smaken. Vegan Panerade Filéer – Citron & Peppar kommer nu ut i handeln.

Nya vegoprodukter väller ut på marknaden, en mycket trevlig utveckling. Men de flesta har hittills varit köttliknande produkter där det nu finns ett tämligen gott utbud av vegokorv till exempel. Men för de som gillar fiskprodukter har utbudet varit lite mindre.

Förpackning till produkten Quorn vegansk fiskfilé

Här kommer nu Quorn med en ny helt vegansk produkt. Quorn Vegan Panerade Filéer – Citron & Peppar har en brödig panering som är smaksatt med citron och peppar och utgör ett krispigt och gott täcke för filén. De är lättlagade och kan användas med stor variation, passar till exempel fint i populära f*sh tacos eller klassiska fisk & potatis-rätter.

Med den här produktnyheten så har Quorn tre stycken veganska f*sk-produkter. Sedan tidigare finns Sprödbakade Filéer – British Style och Panerade Pinnar.

Lämna ett svar

%d