Välj vego i påsk

Dukat påskbord

Nu har det kommit en ny utmaning från Djurens Rätt, Välj vego i påsk. I januari uppmanade de till att testa veganskt under en månad, Veganuari. Nu lanseras vegoutmaningen över påskhelgen.

I utmaningen får folk chansen att enkelt testa vegoalternativ till påsk. Det här är ju en helg som traditionellt förknippas mycket med ägg, sill och lax. Men det behöver förstås inte ställas fram animalier på bordet för att få en fin påskkänsla. Många rätter är tämligen enkla att göra vegetariska, och att skippa fjädrar till pysslet hoppas jag att alla gör oavsett matpreferenser.

Den som anmäler sig till utmaningen får recept och inköpslista till påskhelgen och olika påsktips. Det utlovas recept på allt från röror och sill till paj och efterrätter. Anmälan till “Välj Vego i påsk” finns att hitta här.

En kommentar på “Välj vego i påsk

  1. Pingback: Veckomeny 6 april | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: