Zeinas lanserar egna produkter

Förpackningar med Zeinas sortiment

Zeina Mourtada är personen bakom namnet Zeinas Kitchen och är en av Sveriges främsta matprofiler. Nu tar hon steget vidare från recept och matlagning genom att lansera egna produkter.

Zeina bidrar med en mängd fantastiska recept, inte sällan finns de med på veckomenyerna här. Hon har flera kokböcker bakom sig och syns ofta i olika matprogram. Varumärkets fokus blir mat med smaker från Mellanösterns olika kök, smaker som ligger Zeina Mourtada nära.

– Detta känns overkligt! Jag har arbetat med det här projektet i drygt ett års tid och nu är det äntligen dags för lansering. Jag är så otroligt stolt över produkterna och längtar efter att få dela Mellanösterns smaker med hela svenska folket, säger Zeina Mourtada.

En kvinna står i ett kök och bakar

Den nya produktseriens sortiment är helt veganskt och består av mezefavoriter som Falafel, Hummus Original, Hummus Soltorkad tomat, Hummus Chili, Muhammara och Hummus Mix. Produkterna hittar du i kyldiskarna hos ICA och Coop.

Lämna ett svar

%d