Glassig nyhet till filmen, Netflix & Chilll’d

Förpackning till Ben & Jerry’s Non-Dairy Netflix & Chilll’d

Ben & Jerry’s har lanserat glass i samarbete med Netflix. Mycket lockande inriktning för oss som älskar att njuta av god glass till filmen. Det är ett bra tag sedan denna glass kom första gången men nu äntligen har en vegansk variant nått Sverige.

Ett sätt att beskriva en lugn och mysig kväll i soffan har för många kommit att gå under uttrycket ”Netflix and chill”. För att slå vakt om uttrycket har Netflix och Ben & Jerry’s skapat en glass där någon knappast kan missa uppmaningen till filmmys, Netflix & Chilll’d.

Den veganska glassen med filmtema innehåller en av mina favoriter, jordnötssmör, som har sällskap av söta och salta pretzelbitar och browniebitar. Låter sjukt gott! Kan vara en perfekt kombo av salt och sött, hoppas verkligen jag får tag på den här snabbt och kan smaka!

Förpackning till Ben & Jerry’s Non-Dairy Netflix & Chilll’d med brownies och kex runt om

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: