Ett ljus för att du är fantastisk

Ett tänt ljus med texten Du är fantastisk på

Mysiga ljus som lyser upp i mörkret är alltid härligt. Och i dessa speciella tider kan det behövas något extra. Som ett kärleksfullt budskap att ta till sig.

Klinta har som uppmuntran i pandemin lanserat ett nytt ljus med ett budskap om alla bör påminna sig om dagligen, att du är fantastisk! Familjeföretaget som säljer en mängd olika sorters ljus vill med ljuset sprida lite kärlek. Här är det budskapet som är det viktiga, något som nog de flesta bör påminnas sig om oftare.

Kartong till ljus med texten Du är fantastisk på

Klinta har massor av ljus som är veganska och ekologiska, tillverkade av vegetabiliska oljor för hand. Underbart! Något jag dessutom är förtjust i är möjligheten att kunna smörja in sig med ljusen när de smälter av värmen. En väldigt trevlig känsla. Det är även en bonus med produkter som är lokalt producerade och extra roligt är det med mindre företag som lägger lite extra känsla i sina produkter och försändelser. Det är verkligen mysigt, i synnerhet i dessa tider på distans då posten kan vara det närmsta mänskligt möte somliga kommer.

Det här ljuset med budskapet om att vi är fantastiska kommer tillsammans med en klisteretikett i form av en pratbubbla som en kan fästa på sin spegel och därmed bli påmind om just detta, att du är fantastisk.

En spegel med texten Du är fantastisk på

Fint initiativ av Klinta, ett ljust budskap piggar minst sagt upp i dessa tider – tack!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: