Smaksatta växtbaserade dessertsåser

Banoffe i glas med en förpackning Aito i bakgrunden

Semmeltid i all ära men när den är över finns det massor av andra godsaker att hugga in på. Ni som uppmärksammade nyheten om trendsemlan Semlos la kanske märke till två nyheter på gräddfronten, kakao och karamell. 

Det låter ju minst sagt ljuvligt gott så jag efterfrågade direkt lite mer info om dessa två vispbara nyheter från Aito. 

Fazer Aito Havrekolasås och Havrekakaosås är de första smaksatta växtbaserade dessertsåserna på marknaden. Såserna kan användas naturella eller vispas. Båda smakerna är glutenfria och veganska och kakaosåsen innehåller endast ansvarsfullt producerad kakao. De passar som bas i olika desserter tillsammans med bär och frukt och de kan vispas till mjukt skum och serveras till bärpajer eller annat gott som till varm choklad.

Två förpackningar Aito kakao och karamell

Rekommenderat cirkapris är 18,90 kronor och har du tur hittar du dem i din butik redan nu, de fortsätter att rullas ut helt under mars. Den nygamla naturella vispgrädden som fått nytt recept utan palmolja kommer även den successivt ut i butik nu men vill du vara säker på att få den nya är det säkrast att titta på innehållsförteckningen om du handlar närmsta tiden.

Lämna ett svar

%d