Veganska godisnappar

En påse godisnappar, till vänster en paraplydrink av godisar

En av de mest klassiska smågodisarna – godisnappen – har fått en somrig kompis. Candy Peoples klassiska Original series har fått tillökning, nu med Sura Vattenmelonnappar.

Alla som stångats med att försöka hitta godis utan animaliska tillsatser att lägga i barnkalasets påsar har verkligen fått det lättare senare tid och här kommer ytterligare ett bidrag till det.

Enligt Candy People blev Sura Colanappar snabbt en favorit och därför lanseras nu även kompisen Sura Vattenmelonnappar. Sura Vattenmelonnappar har en tydlig vattenmelonsmak och är både veganska och palmoljefria. I hela Original Series finns sedan tidigare Sura Minijordgubbar, Sura Colanappar, Sura Regnbågsbitar, Sura Vattenmelonbitar och Söta Hotlips.

En påse Vattenmelonnappar

Ambitionen är att göra godiset tillgängligt för fler och de utvecklar därför ofta sitt veganska sortiment genom att bland annat att välja pektin eller vetestärkelse framför gelatin, samt att välja färgämnen från frukt och grönt. Bra val!

Även om just godis inte kvalar in på listan av nyttiga och viktiga produkter kan tyckas så är det onekligen långt mer inkluderande samt mindre dåligt för hälsa och miljö med mer rena ingrediensval i produkterna. Det är välkommet!

Lämna ett svar

%d