Pepparkaksglass till jul

En förpackning 3 Vänner pepparkaksglass

Julfavoriten är utan tvekan redan här! 3 Vänner har lanserat en ny glass lagom till jul.

Glassen heter rätt och slätt pepparkaka men trots sin enkelhet skapar till och med namnet totalt habegär. Pepparkaksglass – varför har inte det alltid funnits?

Den här veganska nyheten är gjord på en cashew- och mandelbas och innehåller pepparkakssås för totala julkänslan. Jag är väldigt förtjust i pepparkakor men ännu mer i själva degen och den här glassen faller därför mig precis i smaken. Den är krämig och god och mitt i allt detta får en extra njutning av bitar av pepparkaka. Som enligt infon alltså är pepparkakssås och som i min upplevelse helt enkelt är bitar av pepparkaksdeg. Galet gott!

Tack till 3 Vänner som låter oss som äter vego få delta i det ljuvliga i att få äta pepparkaksglass. Den är dessutom glutenfri och tillverkad som alla andra 3 Vänners glassar utan konstgjorda ämnen, färger, tillsatser eller extra luft.

Pepparkaksdoftande ljus

Kan en inte få nog av pepparkaksfeeling och vill ha ännu mer av detta så har de i samarbete med Malia även lanserat ett ljus med pepparkaksdoft. I Finland sålde det slut flera gånger förra julen, nu kan vi i Sverige få njuta av det också. Ljuset är tillverkat av naturliga, ekologiskt odlade växter som är giftfria med en långsam brinntid.

Tänt ljus med förpackning bredvid

Nu är det bara att se fram emot julstämning med både doft och smak, snart är det jul!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: