Planti Sour Dream – växtbaserad gräddfil

Ett chips dippas i en skål med gräddfil

Vegonyheter är alltid roligt att få dela med sig av och mitt i mörka november kommer en särskilt rolig sådan. Planti lanserar ett veganskt alternativ till gräddfil. Så efterlängtat!

Produkten som släpps är Sour Dream och är ett helt växtbaserat alternativ till gräddfil. Den ska ha en tjock krämighet och syrlighet som fungerar precis som den traditionella gräddfilen.

–Konsumenterna letar allt mer efter växtbaserade alternativ till sin matlagning. Genom att lansera produkter som är bekanta från tidigare, som en traditionell gräddfil, gör vi det gott och enkelt att skifta till växtbaserade alternativ, säger Nina Dahlberg, Nordic Brand Manager Planti.

Förpackning till Sour Dream

Mångsidig med eologisk bas

Planti Sour Dream används som gräddfil vanligen görs och passar därmed till både kalla och varma rätter. Perfekt som dipp till chips och grönsaker, kalla såser eller taco.

Sour Dream är gjord på ekologiska sojabönor och har en fetthalt på 12%. Det rekommenderade priset är 15,40 kronor.

Lämna ett svar

Upptäck mer från Vego Eco

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa